Elämysretket ovat hauska ja jännittävä tapa tutustua luontoon ja kokea uusia asioita. Elämysretki voi olla esimerkiksi villiyrttien keruu ja niistä ruoan valmistus, tai melontaretki järvellä. Tai tule viettämään erilaisten aktiviteettien parissa päivää pihapiiriin esimerkiksi hevosten kanssa touhuten ja ratsastaen.

Metsään suuntautuvilla retkillä pääsee nauttimaan luonnon rauhasta ja kauneudesta, sekä oppimaan uusia taitoja ja haastamaan itseään. Elämysretket sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä niitä voi räätälöidä omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Retkillä on myös mahdollisuus pysähtyä lepäämään, syömään eväitä ja nauttimaan luonnon rauhasta. Melontaretkillä taas voi liikkua vapaasti vesillä ja tutkia rantoja ja saaria. Reittejä on paljon erilaisia ryhmän koon ja kokemuksen mukaan.

Elämys Myllylän aktiviteetit ovat hyvä tapa viettää aikaa yhdessä perheen, ystävien tai työkavereiden kanssa. Meillä erilaiset tiimi, Tyky- ja Tyhy-päivät on helppo järjestää. Yhteiset elämysretket ovat unohtumattomia kokemuksia, joista riittää muistoja pitkään.

Jos haluat kokea elämyksiä luonnossa, varaa elämysretki jo tänään!


Melonta

Meri, joki, kosken kuohut tai järvi – meloen pääset lähelle luontoa ja tuntemaan sen kaikin aistein. Liikkuminen vedenpinnan tasolla avaa mielenkiintoisen näkökulman maisemaan. Melonta sopii lähes kaikille: vanhoille ja nuorille, kokeneille ja aloittelijoille.

Lisätietoja Melontaretket


Elämys Ratsastus

Ratsastus on luonnonläheinen ja monipuolinen liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Aleksi on American Bashkir Curly -hevonen, curlyt ovat kilttejä, rauhallisia, älykkäitä ja yhteistyöhaluisia. Kid on North American Curly -poni, joka on pienempi ja kiharakarvaisempi versio curlyhevosesta. Molemmat ovat hyväluonteisia ja vähän allergisoivia hevosia.

Tule kokeilemaan ratsastusta Aleksin tai Kidin kanssa. lisätietoja linkistä Ratsastus